Monday, 16 May 2011

convo time!

14/5/011 adalah hari bermakna bg aku iatu hari konvokesyen kolej2 komuniti Melaka dan Negeri Sembilan berkumpul di Dewan Besar Utem.Wah!!Masing2 skrg sume da pandai bergaya da,kalau dulu pergi kelas kasut x de tumit,tapi skrg kasut da 7 hencci!!kalau dulu muka kusam tanpa eyeshadow,sekarang jangan ckp uols..mata pon da x nampk!!belum masuk bulu mata lagi 2..kau mampu???maklumla,masing2 sume da bekerja,ade jugak yang da bukk bizness sendiri,ade yang da jd designer,still belajar ade lagi..Seronok tengok bila ibu bapa datang  tengok anak2 amik sijil atas pentas,pulak ade screen besar,sempat pose.Tapi x ble dinafikan la,memg cuak gak bile nk naik atas pentas 2 depan ribuan orang.Tp,yang agak menyayat hati bile diumumkan permergian Muhammad Afiq Syafiq(mat pet)pada tahun lepas yang x sempat nak amik konvo ni,satu dewan agak sunyi seketika dan rasa cam nak nangis pun ade,tapi walaubagaimanapun,ibu arwah datang untuk mewakilinya mengambil sijil atas pentas,terharu melihat air mata seorang ibu menitis...pape pon,banyk kenangan dan pengalaman yang aku dpt time konvokesyen nie,pasni,nk tggu konvo yang akan datang plak!!huhuhu


                                           Dewan Besar Utem,Melaka
                         Suasana sewaktu berbaris sebelum ke atas pentas
 
                       Bole tak jangan jerit time sy naik!!sempat berbual yer..
                                                   Ni yang saya mahu!
                                                             fiza n me
                                                    sy bersama awin

Wednesday, 11 May 2011

Tolong Like Saya!

                                                       FINALIST 153

TAK sangka plak pic saya tersenarai dalam finalist eyoi artistic,saja nak mencuba market.so,ape tunggu lagi,marilah kita ramai2 click ''LIKE'' pada finalist 153.Jika ini menyukarkan anda,sy sediakan link nya::http://www.facebook.com/photo.php?fbid=144194122320003&set=a.142563929149689.35589.131507140255368&type=1&theater
Sebelum 2,kamu perlu ''LIKE'' pada page Eyoi artistik dlu bru bole click ''LIKE''pada pic saya..Terima Kasih kerana menyokong!!

Tuesday, 10 May 2011

Siapa sy sebenarnya

saya suka ;

*makan
*tidur
*Bercinta
*kedamaian
*kesenian
*kegembiraan
* charut orang
* bergaya
* shopping
 * Melancong
*berdandan
*verangan
*dengar muzik
*Memasak
*x-pose


  saya x suka ;


*Org Kekwat
*bergaduh
*org lebih dr saya
*Lipas
*Cartoon
*Matematik
*Org feeling Hot
*pengotor
*lempok
*Org tiru Saya